1. Guide: Skicka e-faktura till ny kund
  2. Skicka till en mottagare utanför Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  3. Skicka till en mottagare i Sverige som inte finns i InExchange nätverk än
  4. Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
  5. E-faktura till en ny mottagare
  6. Kan jag se alla mina anslutningar i nätverket?
  7. Hur ändrar jag kundkoppling på befintlig kund i InExchange Network?
  8. Hur fungerar InExchange Portooptimering?
  9. Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?

Skicka till en mottagare i Sverige som inte finns i InExchange nätverk än Följ

Om du ska skicka fakturor till en mottagare som ännu inte finns registrerad i InExchange nätverk är du välkommen att kontakta supporten så lägger vi till mottagaren omgående. För att kunna registrera mottagaren behöver vi ha vissa uppgifter för registreringen.

• Fullständigt bolagsnamn *
  • Org.nr *
  • VAT nr (inte alltid samma som org.nr) *
  • GLN (finns inte alltid, låt det då vara tomt)
  • Kontaktperson: namn och e-postadress *
  • Operatör *

* obligatorisk uppgift

Skapa ett supportärende för att registrera en ny mottagare. Ange ovanstående uppgifter om mottagaren i ärendet.

Läs mer:

Skicka till en ny mottagare utanför Sverige