Skicka till en mottagare utanför Sverige som inte finns i InExchange nätverk än Följ

Om du ska skicka fakturor till en mottagare som ännu inte finns registrerad i InExchange nätverk är du välkommen att kontakta supporten så lägger vi till mottagaren omgående. För att kunna registrera mottagaren behöver vi ha vissa uppgifter för registreringen. Vilka uppgifter som krävs varierar lite beroende på vilket land det gäller.

För mottagare inom Norden behöver vi generellt få in följande uppgifter.

• Fullständigt bolagsnamn *
  • Org.nr *
  • VAT nr (inte alltid samma som org.nr) *
  • GLN *
  • Kontaktperson: namn och e-postadress. *
  • Operatör *

* obligatorisk uppgift

Med vissa undantag för Norge:

• GLN (Används normalt inte men kan förekomma)
  • Operatör (Peppol används ofta så operatör finns inte alltid)

För övriga länder vill vi gärna ha in så mycket information som möjligt. En uppsättning mot vissa länder kan även kräva ett projekt. Kontakta oss för mer information.

Skapa ett supportärende, där du anger ovanstående uppgifter, för att registrera en ny mottagare.

Läs mer:

Skicka till en ny mottagare i Sverige