1. Hur blir jag fakturamottagare i InExchange Network?
  2. Var anger eller ändrar jag e-postadress för inkommande fakturor?
  3. Kan jag göra inställningar för fakturamottagartjänsten?
  4. Hur ser jag vilket leveranssätt mina mottagna fakturor har inkommit med?
  5. Varför får vi pdf-fakturor när utställaren har skickat fakturan som en e-faktura?
  6. Varför får vi PDF-fakturor till en annan e-postadress än den vi angett i inställningarna?
  7. Mottagna fakturor kan ej levereras - Mottagare

Mottagna fakturor kan ej levereras - Mottagare Följ

Varför uppstod felet?
En trolig orsak kan vara att e-postadressen är ogiltig eller inte finns.

Hur gör jag för att åtgärda felet?
Kontrollera så ni angett korrekt e-postadress. Om den är felaktig kan ni korrigera denna under fliken Konto och Inställningar. Läs mer här

För att korrigera den specifika fakturan som inte har kunnat levereras gå till Att hantera

Läs mer om Att hantera här