InExchange Inköpsanalys Följ

InExchange Inköpsanalys är ett verktyg som ger dig en kontrollerad inköpsprocess.

Via denna mervärdestjänst kan du på ett enkelt sätt:

• Se företagets inköpsmönster.
  • Jämföra priser.
  • Följa upp avtal och se hur avtalstroheten ser ut för företagets inköp.
  • Välja mellan att använda ert eget kategoriträd eller InExchange standardträd. Dina leverantörer kategoriseras automatiskt och kopplas till det träd du har valt.

Är du intresserad av att komma igång med InExchange Inköpsanalys?
Du är varmt välkommen att kontakta oss för att veta mer och boka demo.

Du kan läsa mer om InExchange Inköpsanalys samt om våra övriga tjänster på www.inexchange.se.