Skicka faktura Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

I fakturaskrivarens sista steg Fakturakontroll hittar du funktioner för kontroll och korrigering av dina fakturor innan du skickar dem.

Ikon_26---1.png Fakturainformation
I denna del av InExchange Fakturaskrivare får du fakturainformation som kan vara till hjälp, förhandsgranskar eller tar bort fakturor, lägger till bilagor, osv.

Ikon_26---2.png Åtgärd för faktura
Via dessa fält för åtgärder kan du korrigera referensnummer och referensnamn, se om det finns bilagor kopplade till fakturan eller eventuella dubbletter.

När du är klar med dina inställningar och åtgärder, klicka på Skicka för att skicka fakturorna utifrån valt leveranssätt.