Bilaga Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso tjänst
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Du kan lägga till bilagor till dina fakturor i InExchange Fakturaskrivare. Följ nedanstående instruktioner för att bifoga filer i steget Fakturakontroll i fakturaskrivaren.

1. Markera fakturan som du vill ladda upp en bilaga till och klicka på knappen nedanför listan märkt Bilagor.
  2. Du får nu fram en ruta med en lista på de bilagor som för närvarande finns kopplade på denna faktura. Det är i denna vy du kan ta bort eller lägga till nya bilagor till den markerade fakturan. Klicka på knappen Lägg till.
  3. Leta fram bilagan på din dator, markera den i listan och klicka på Öppna eller Open beroende på språk.
  4. Du kommer nu tillbaka till föregående ruta där bilagans namn visas i listan över kopplade bilagor, klicka på Ok.
  5. Du får nu upp en ruta som talar om vilken faktura som du har kopplat bilagan till. Kontrollera att det är korrekt faktura och klicka på Ok.

En bilaga är nu kopplad på den valda fakturan. Om du vill lägga till fler bilagor repeterar du stegen ovan.

Ikon_16---Utrop.png Här hittar du mer information om bilagehantering:

Formatkrav
Koppla till bilagor automatiskt
Finns det någon bilaga kopplad till fakturan?