1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren Följ

Om du behöver koppla om en e-fakturamottagare i nätverket (exempelvis vid en omorganisation hos mottagaren), så kan du göra det i steget Välj hur dina fakturor skall skickas i InExchange Fakturaskrivare.

För att ändra koppling till nätverket, kan du här välja att söka på företagets namn, GLN eller organisationsnummer. Välj sedan rätt mottagare i träfflistan för att koppla din kund mot korrekt mottagare i nätverket. En grön markering Faktura_ok.jpg i vänster kolumn visar att en aktiv e-fakturamottagare har kopplats till din kund i ditt kundregister hos InExchange

Du kan även ändra koppling på en e-fakturamottagare i ditt kundregister i InExchange Network. Läs mer här.

Om du inte hittar aktuell mottagare är du välkommen att kontakta InExchange support.

Ikon_16---Utrop.png Läs gärna mer om InExchange Fakturaskrivare i vår kom igång-guide.