1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  3. Överför dina fakturor
  4. Välj leveranssätt och mottagare
  5. Skicka e-faktura
  6. Skicka PDF-faktura via e-post
  7. Skicka pappersfaktura
  8. Skicka faktura
  9. Fakturainformation
  10. Matcha ditt kundregister

Påminnelse & Inkasso Plus Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Väljer du att skicka hela ditt fakturaflöde via oss så finns InExchange Påminnelse & Inkasso Plus som hjälper dig och ditt företag att få snabbare betalt för dina fakturor i och med en smidig hantering av eventuella påminnelsefakturor och inkassokrav.

Genom att aktivera denna tjänst, som erbjuds i samarbete med Visma Collectors, håller du koll på när det börjar bli dags att skicka påminnelser, inkassokrav samt eventuella betalningsförelägganden till Kronofogdemyndigheten.

Du kan läsa mera om tjänsten på vår hemsida och anmäla ditt intresse. Du är även varmt välkommen att kontakta oss på 0500-446360 (telefonval 1) för att veta mer eller för att beställa tjänsten.