Finns det någon bilaga kopplad till fakturan? Följ

Du kan kontrollera om det finns bilagor kopplade till fakturan i steget FakturakontrollInExchange Fakturaskrivare.

1. Markera fakturan i listan och titta sedan under Åtgärd för faktura > Bilagor.

Här ser du antalet bifogade bilagor. Klicka på Bilagor-knappen för att lägga till filer eller för att ta bort. I Bilagor-vyn kan du även ta fram aktuell bilaga på skärmen. Klicka på en bilaga i listan och sedan på Visa.

Obs! Om fakturan har skickats utan bilaga kan man inte lägga till den i efterhand.

Ikon_16---Utrop.png Mer information om InExchange Fakturaskrivare hittas i vår kom igång-guide.