Utskriftsgranskning Följ

I denna vy ser du vilken fakturamall som används för de pappersfakturor du skickar via InExchange.

hj_lpikon.png Du kan när som helst kontrollera hur dina pappersfakturor ser ut. Markera aktuell faktura i steget Fakturakontroll i fakturaskrivaren och klicka på Visa för att öppna den i din webbläsare. Tryck sedan på Utskriftsgranskning för att komma åt nedanstående vy.

Observera att du inte ser samtliga av de ovanstående flikarna på din skärm utan bara de som är aktuella för dig.

Nedan finns förklaringar för de olika alternativen.

Ikon_16---A.png Du använder Utskriven faktura
Så här ser din originalfaktura ut. Vi använder din fakturamall vid skick av pappersfakturor. Klicka och dra för att visa olika delar av fakturan. Observera att vi endast visar första sidan på en flersidig faktura i denna vy.

Ikon_16---B.png Du använder Fakturamall
I denna vy visas din faktura i InExchange standardmall. Den används vid utskrift av dina fakturor då adressuppgifterna på din egen fakturamall inte passar i fönsterkuverten eller om annan företagsinformation saknas.

Ikon_16---C.png Du använder Försättsblad
Försättsblad används när du skickar pappersfakturor. Anledningen kan exempelvis vara att det inte finns någon returadress på dina fakturor. Här kan du se hur utskriften ser ut.

Jämför utskrift & mall
Om InExchange fakturamall används kan du här jämföra utskriften av originalfakturan mot den mall som används.

Inställningar
Här hittar du information om den printleverantör som fakturorna skickas via samt inställningar för hur och när dina pappersfakturor skickas.

Övrigt:

Visa område för Datamatrix
Visa områden på fakturan där spårningsinformation placeras. Dessa fält får inte innehålla någon fakturainformation, de skrivs över vid utskrift.