Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

  1. Vad är ett GLN?
  2. Samkuvertering av fakturor
  3. Fakturor i färg
  4. Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor?
  5. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  6. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?
  7. Kan jag skicka om en faktura?
  8. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  9. Vilka företag kan ta emot e-faktura?
  10. Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag?

Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

1. Gå till Fakturor > Skickade fakturor.

2. Om du vill så kan du använda dig av sökfälten för att hitta rätt faktura. Klicka sedan på aktuellt fakturanummer.

Skickad_fakt_str.png

3. Klicka på Skriv ut på fakturan.

Skickad_fakt_skriv_ut_str.png

4. Du kan nu skriva ut fakturan som visas i pdf-format på din skärm.

Ikon_16---Utrop.png Historik på dina skickade fakturor visas upp till 18 månader tillbaka i tiden. 

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer