1. Vanliga frågor om skickade fakturor
  2. Kan jag skicka med en bilaga när jag skickar om en faktura?
  3. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  4. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  5. Extern status på fakturor
  6. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  7. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  8. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  9. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  10. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?

Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

1. Gå till sidan Fakturor > Skickade fakturor.

2. Om du vill så kan du använda dig av sökfälten för att hitta rätt faktura. Klicka sedan på aktuellt fakturanummer.

3. Klicka på Skriv ut på fakturan.

4. Du kan nu skriva ut fakturan som visas i pdf-format på din skärm.

Ikon_16---Utrop.png Historik på dina skickade fakturor visas upp till 18 månader tillbaka i tiden.