1. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  2. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  3. Extern status på fakturor
  4. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  5. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  6. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  7. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  8. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?
  9. Hur skriver jag ut en faktura?

Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

Du kan kontrollera vilket leveranssätt en faktura skickades med i InExchange Network.

1. Gå till sidan Skickade fakturor och tryck på Välj kolumner i fakturalistans övre högra hörn (se bild).

2. Markera rutan för Leverans om den ännu inte är markerad.

3. Leveranssätt visas nu i en egen kolumn till höger om dokumenttyp.

Här kan du även välja till eller ta bort andra kolumner efter eget tycke.