Kan jag fylla i ett följesedelsnummer på fakturan? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Du kan fylla i ett eller flera olika följesedelsnummer på radnivå på din faktura. På samma sätt kan du lägga till fält för Standardiserat artikelnummer, Basmängd, Leveransdatum och Ordernummer. Följ nedanstående instruktioner och välj aktuellt alternativ i punkt 2.

1. Klicka på plustecknet på aktuell fakturarad.

2. Klicka på knappen Lägg till fält.

2. Välj Följesedel och fyll i ett följesedelsnummer och ett eventuellt radnummer. Här kan du även lägga till annan typ av information. Välj aktuellt alternativ.

3. Uppgifterna presenteras på fakturan. Så här kan det se ut: