1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Kan jag fylla i ett följesedelsnummer på fakturan? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Du kan fylla i ett eller flera olika följesedelsnummer på radnivå på din faktura. På samma sätt kan du lägga till fält för Standardiserat artikelnummer, Basmängd, Leveransdatum och Ordernummer. Följ nedanstående instruktioner och välj aktuellt alternativ i punkt 2.

1. Klicka på plustecknet på aktuell fakturarad.

2. Klicka på knappen Lägg till fält.

2. Välj Följesedel och fyll i ett följesedelsnummer och ett eventuellt radnummer. Här kan du även lägga till annan typ av information. Välj aktuellt alternativ.

3. Uppgifterna presenteras på fakturan. Så här kan det se ut: