Samkuvertering av fakturor Följ

InExchange erbjuder samkuvertering av dina pappersfakturor. Om du skickar flera fakturor till samma mottagare i samma försändelse, eller i direkt anslutning till en försändelse, kan de skickas i samma kuvert. Det brukar bli billigare och det är även bättre för miljön.

Samkuvertering av fakturor hanteras per kundnummer och är en smidig lösning för dig som använder ett unikt kundnummer per fakturamottagare. Inställningen gäller hela företagets fakturering vilket innebär att vi samkuverterar fakturor för alla dina kunder om du har valt att aktivera tjänsten. För vidare information gällande samkuvertering av dina fakturor är du välkommen att kontakta oss på 0500 44 63 60 eller info@inexchange.se.

I samband med uppsättningen av tjänsten debiteras en engångskostnad motsvarande en timmes uppsättningsarbete. Om du vill aktivera tjänsten för fler bolag så debiteras kostnaden per avsändande organisation.