1. Vad är ett GLN?
  2. Samkuvertering av fakturor
  3. Fakturor i färg
  4. Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor?
  5. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  6. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?
  7. Kan jag skicka om en faktura?
  8. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  9. Vilka företag kan ta emot e-faktura?
  10. Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag?

Samkuvertering av fakturor Följ

InExchange erbjuder samkuvertering av dina pappersfakturor. Om du skickar flera fakturor till samma mottagare i samma försändelse, eller i direkt anslutning till en försändelse, kan de skickas i samma kuvert. Det brukar bli billigare och det är även bättre för miljön.

Samkuvertering av fakturor hanteras per kundnummer och är en smidig lösning för dig som använder ett unikt kundnummer per fakturamottagare. Inställningen gäller hela företagets fakturering vilket innebär att vi samkuverterar fakturor för alla dina kunder om du har valt att aktivera tjänsten. För vidare information gällande samkuvertering av dina fakturor är du välkommen att kontakta oss.

I samband med uppsättningen av tjänsten debiteras en engångskostnad motsvarande en timmes uppsättningsarbete. Om du vill aktivera tjänsten för fler bolag så debiteras kostnaden per avsändande organisation.