1. Justering av portopriser från och med 1 januari 2022
  2. InExchange-tjänster IP-adressuppdateringar
  3. InExchange Dashboard
  4. InExchange E-handel
  5. InExchange Portooptimering
  6. Från papper till e-faktura

Från papper till e-faktura Följ

Fler och fler av dina kunder kan ta emot e-faktura.
Utnyttja InExchange växande nätverk och ta vara på e-fakturans fördelar. Genom att skicka elektroniskt sänker du dina portokostnader samtidigt som fakturan kommer fram snabbare.

Vi hjälper dig välja e-faktura.
När du skickar hela ditt fakturaflöde (e-faktura, pdf och papper) via InExchange kan vi matcha dina fakturamottagare mot e-fakturamottagare i vårt nätverk och hjälper dig att välja det billigaste och miljövänligaste sättet att skicka dina fakturor på. Du behöver alltså inte hålla koll på detta själv utan får förslag i tjänsten InExchange Portooptimering via din inloggning till InExchange Network.

Se vilka av dina kunder du kan börja skicka e-faktura till redan idag! >>

Läs mer:
InExchange Portooptimering