1. Från papper till e-faktura
  2. Påminnelse & Inkasso Plus
  3. InExchange E-handel
  4. InExchange Inköpsanalys
  5. InExchange Portooptimering
  6. InExchange Dashboard

Från papper till e-faktura Följ

Fler och fler av dina kunder kan ta emot e-faktura.
Utnyttja InExchange växande nätverk och ta vara på e-fakturans fördelar. Genom att skicka elektroniskt sänker du dina portokostnader samtidigt som fakturan kommer fram snabbare.

Vi hjälper dig välja e-faktura.
När du skickar hela ditt fakturaflöde (e-faktura, pdf och papper) via InExchange kan vi matcha dina fakturamottagare mot e-fakturamottagare i vårt nätverk och hjälper dig att välja det billigaste och miljövänligaste sättet att skicka dina fakturor på. Du behöver alltså inte hålla koll på detta själv utan får förslag i tjänsten InExchange Portooptimering via din inloggning till InExchange Network.

Se vilka av dina kunder du kan börja skicka e-faktura till redan idag!

Mer information om portooptimeringen hittas via följande länkar:

Hur fungerar InExchange Portooptimering?
Hur ändrar jag leveranssätt via InExchange Portooptimering?

Ikon_16---Utrop.png INFORMATION till användare av våra integrerade fakturatjänster
Om ni har aktiverat vår automatiska portooptimering behöver ni inte använda er av InExchange Portooptimering på InExchange Network. Kontakta oss på 0500 - 44 63 60 eller använd er av våra kontaktformulär om ni har några frågor eller funderingar kring val av leveranssätt.