Hur skriver jag ut en faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

Efter det att du skickat en faktura kan du skriva ut en kopia för egen bokföring, följ då guiden nedan.

1. Sök fram fakturan du vill skriva ut i sökfältet enligt nedan. När du har hittat fakturan klickar du på fakturanumret under kolumnen märkt Fakturanr.

2. När du har klickat på fakturanumret visas en översikt av fakturan, klicka på knappen Skriv ut. (För att skicka en kopia som pdf till en e-postadress, välj istället Skicka som e-post).

3. Du får nu ett meddelande av din webbläsare där du får möjligheten att spara en pdf-fil. Spara denna på din dator alternativt öppna och skriva ut den på din pappersskrivare.