Varför har jag inte fått någon betalning på min skickade faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

När en faktura du skickat dyker upp under vyn Skickade fakturor så kan du räkna med att fakturan i fråga är giltig och är påväg/levererad till mottagaren. När fakturan levereras till mottagaren övergår ansvaret för fakturan till mottagaren och det är deras uppgift att kontakta dig om de har frågor kring fakturan.

Om du har skickat en faktura som finns med under vyn Skickade fakturor på vår hemsida, men inte har fått en betalning på fakturan måste du kontakta mottagaren. Om du är osäker på mottagarens kontaktuppgifter så kan du söka fram företagets uppgifter genom att klicka här.

InExchange har tjänster för påminnelse- och inkassohantering samt betalningsmatchning. Kontakta oss för mer information.