1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  4. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  5. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  6. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  7. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?
  8. Kan jag installera InExchange Fakturaskrivare på en server?
  9. Hur ser jag att försättsblad är aktiverat för mina pappersfakturor?
  10. Vilka operativsystem fungerar fakturaskrivaren i?

Hur skickar jag en faktura där mervärdesskatt ingår? Följ

Enligt de standarder vi använder i Sverige när det gäller elektroniska fakturor (Svefaktura eller PEPPOL BIS Billing 3.0) finns det inget stöd för fakturor som är specificerade inklusive moms. Till detta räknas alla fakturor där mervärdesskatten redan är inräknad på fakturaraderna.

Ni kan läsa mer om standarden för Svefaktura på http://www.sfti.se/standarder/bestallningsprocesssftisvehandel/svefakturaochpeppolbisbilling/svefaktura10sftisenklafaktura.2075.html.

PEPPOL BIS Billing 3.0 kan du läsa mer om på http://www.sfti.se/standarder/bestallningsprocesssftisvehandel/svefakturaochpeppolbisbilling/peppolbisbilling30.3470.html.