1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Fakturakontroll och åtgärder i fakturaskrivaren
  3. Utskriftsgranskning
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Hur skickar jag en faktura där mervärdesskatt ingår? Följ

Enligt de standarder vi använder i Sverige när det gäller elektroniska fakturor (Svefaktura eller PEPPOL BIS Billing 3.0) finns det inget stöd för fakturor som är specificerade inklusive moms. Till detta räknas alla fakturor där mervärdesskatten redan är inräknad på fakturaraderna.

Ni kan läsa mer om standarden för Svefaktura på http://www.sfti.se/standarder/bestallningsprocesssftisvehandel/svefakturaochpeppolbisbilling/svefaktura10sftisenklafaktura.2075.html.

PEPPOL BIS Billing 3.0 kan du läsa mer om på http://www.sfti.se/standarder/bestallningsprocesssftisvehandel/svefakturaochpeppolbisbilling/peppolbisbilling30.3470.html.