1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Hur skickar jag en faktura där mervärdesskatt ingår? Följ

Enligt den standard vi använder i Sverige när det gäller elektroniska fakturor (Svefaktura) finns det inget direktstöd för fakturor som är specificerade inklusive moms. Till detta räknas alla fakturor där mervärdesskatten redan är inräknad på fakturaraderna. Beroende på hur era fakturamallar ser ut så kan vi konvertera om dessa fakturor åt er, så att de levereras till mottagaren specificerade exklusive moms. Vänligen kontakta oss för att diskutera era möjligheter.

Ni kan läsa mer om denna standard på http://www.sfti.se/sftistartsida/specifikationer/svefaktura.