1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Filen som skickas till fakturaskrivaren, vilket format ska den vara i? Följ

Det vi behöver från dig är en vanlig Windows-utskriftsfil från ditt affärssystem. Formatkrav och fakturainnehåll kontrolleras sedan av InExchange innan filen levereras.

För att vi ska kunna hantera filen, behöver fakturan skrivas ut direkt från affärssystemet till fakturaskrivaren. Sparas filen först ner på datorn innan den skickas till InExchange, så följer informationen inte med på det sättet som gör det möjligt för oss att omvandla din faktura till en elektronisk faktura.
Observera att pdf-filer ibland inte går att använda vid inläsning av fakturafiler på grund av att textinformationen i filen ofta omvandlas till att visas som grafik.

Vi har stöd för närmare 400 olika affärssystem, så chansen för att du ska kunna komma igång med elektronisk fakturering snabbt och smidigt är väldigt stor. Kontakta gärna vår support så berättar vi mer!

Se vår film om hur fakturor skickas till InExchange via fakturaskrivaren.

Informationen som skickas via InExchange Fakturaskrivare visar hur fakturan ser ut vid utskrift (bild av formatet tif) samt vilken text den innehåller och dess placering (strukturerad text av formatet gdixml). Detta använder vi sedan för att skapa inläsningsmallar som omvandlar dina fakturautskrifter till e-fakturor.