Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare? Följ

För att kunna följa den här instruktionen behöver du har tillgång till tjänsten InExchange Fakturaskrivare. Kontakta oss så hjälper vi dig.

1. För att installera InExchange Fakturaskrivare, klicka här.
    Logga sedan in med dina användaruppgifter och klicka på knappen Hämta på nedladdningssidan. Vi väljer automatiskt rätt version åt dig.

2. Kör filen och följ instruktionerna på skärmen.

Du är nu redo att skicka fakturor genom att skriva ut till InExchange Fakturaskrivare. Om det är första gången du använder programmet, behöver du överföra exempelfakturor via fakturaskrivaren innan du kan börja fakturera dina kunder.

Ikon_16---Utrop.png I vår guide kan du läsa mer om hur du överför exempelfakturor, godkänner inläsningen av dessa, mm.

Läs mer:

Kan jag installera InExchange Fakturaskrivare på en server?