1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Kan jag lägga till mer information på en fakturarad? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

I standardvyn kommer du endast ha tillgång till att fylla i den information som krävs för att skapa en giltig fakturarad. Vi har dock möjlighet att skriva in bland annat leveransdatum, följesedelsnummer och annan detaljerad information direkt på en fakturarad.

1. Börja med att fylla i din fakturarad som vanligt, klicka sedan på plustecknet till vänster om raden:

2. Klicka sedan på knappen Lägg till fält enligt bilden nedan.

3. Välj vad det är för information du önskar lägga till så blir fältet Värde redigerbart.

4. Fyll i fältet Värde med din information. Informationen är nu sparad och om du istället klickar på minustecknet (där plustecknet var tidigare) kommer den detaljerade informationen att minimeras. Du kan lägga till fler värden genom att repetera steg 2 till och med 3.