Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

Hur lägger jag till en bilaga? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

För att lägga till en bilaga till din faktura gör du enligt följande: 

  1. Fyll i fakturaformuläret som vanligt. När du är klar klickar du på Ladda upp fil.
  2. I det nya fönstret, leta fram bilagan på din dator och markera den i listan.
  3. Klicka på Open eller Öppna beroende på språk. Filen är nu kopplad till din faktura.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer