Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

Kan jag kopiera en faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

Gör så här för att kopiera en redan skickad faktura:

1. Sök fram din redan skickade faktura och klicka på fakturanumret enligt nedanstående bild.

2. På den nya sidan, klicka på knappen Kopiera enligt bilden nedan.

4. En ny faktura skapas nu med exakt samma innehåll. Utför eventuella korrigeringar och klicka sedan på Fortsätt och därefter på Bearbeta fakturor för att skicka fakturan precis som vanligt.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer