Hur redigerar jag en sparad faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Utkast

Om du har påbörjat att skapa en faktura och väljer att spara den, eller stänger ner din webbläsare innan du slutfört din faktura så sparas den i Utkast. Här kommer fakturan att ligga tills dess att du redigerat och skickat den alternativt tagit bort den. Om du har en sparad faktura så visas detta genom en siffra till höger om rubriken Fakturor, siffran representerar antalet fakturor du har i utkorgen.

1. Klicka på fakturanumret under rubriken Fakturanr för den faktura du vill redigera.

2. Komplettera/slutför fakturan och klicka på Fortsätt och sedan Bearbeta fakturor precis som vanligt.