1. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  2. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  3. Extern status på fakturor
  4. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  5. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  6. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  7. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  8. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?
  9. Hur skriver jag ut en faktura?

Hur länge sparas mina skickade fakturor? Följ

Du kan se historik på dina skickade fakturor upp till 18 månader bakåt i tiden på sidan Skickade fakturor i InExchange Network.