1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Jag har skickat en faktura, när kommer den att levereras? Följ

Pappersfakturor via Posten levereras utifrån valt porto samt beroende på vilken tidpunkt du överför fakturan till oss.

A-post: inom 1-2 helgfria vardagar
B-post: inom 3-5 helgfria vardagar

E-fakturor (inklusive pdf-faktura) levereras till din slutkund samma dag eller nästföljande helgfria vardag. Vi levererar elektroniska fakturor löpande via en avancerad köhantering och därför kan en e-faktura ofta vara levererad till slutkunden inom några sekunder.

När du skickar en faktura till en ny e-fakturakund som du inte har fakturerat tidigare skickas automatiskt ett meddelande till kunden om att godkänna er som leverantör. Svarstiden från kunden kan variera och därför kan den första e-fakturaleveransen ta ca 1-3 arbetsdagar. När en kund väl har godkänt att ta emot e-fakturor från er sker leveransen enligt ovanstående leveranstider. Om kunden avvisar er förfrågan får ni ett meddelande om detta.