Jag har skickat en faktura, när kommer den att levereras? Följ

Pappersfakturor via Posten levereras utifrån valt porto samt beroende på vilken tidpunkt du överför fakturan till oss.

A-post: inom 1-2 helgfria vardagar
B-post: inom 3-5 helgfria vardagar

E-fakturor (inklusive pdf-faktura) levereras till din slutkund samma dag eller nästföljande helgfria vardag. Vi levererar elektroniska fakturor löpande via en avancerad köhantering och därför kan en e-faktura ofta vara levererad till slutkunden inom några sekunder.

När du skickar en faktura till en ny e-fakturakund som du inte har fakturerat tidigare skickas automatiskt ett meddelande till kunden om att godkänna er som leverantör. Svarstiden från kunden kan variera och därför kan den första e-fakturaleveransen ta ca 1-3 arbetsdagar. När en kund väl har godkänt att ta emot e-fakturor från er sker leveransen enligt ovanstående leveranstider. Om kunden avvisar er förfrågan får ni ett meddelande om detta.