Hur laddar jag upp en logotyp för mitt företag? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

Du kan ladda upp en logotyp för ditt företag via din inloggning till InExchange Network. Denna logotyp är den som visas om ett annat företag söker fram ditt företag i vårt nätverk, det är alltså inte en logotyp som skickas med dina elektroniska fakturor. Anledningen till detta är att det helt enkelt inte finns stöd för logotyper i en elektronisk faktura.

Följande krav gäller för bilden som ni ska ladda upp

• Filformatet ska vara .jpg, .gif eller .png.
  • Storleken på bilden ska vara 280 x 90 pixlar (Bredd x Höjd). Om logotypen inte är i dessa format kommer vi försöka anpassa storleken automatiskt vilket gör att bilden kan komma att se konstig ut.

Så här går du tillväga:

1. Klicka på bilden med en penna och ett papper på till höger om ditt företagsnamn enligt bilden nedan.

2. Leta fram bilden som du sparat på din dator och klicka på Öppna. Logotypen är nu kopplad till ditt företag.