Vilka företag kan ta emot e-faktura? Följ

Sökväg till InExchange Network: Start\Utöka ditt nätverk

Om du är osäker på om ett företag kan ta emot eller skicka elektroniska fakturor i dagsläget så har vi ett dagligen uppdaterat register på detta, nedan följer en guide för hur du söker i detta register.

1. Skriv in företagsnamnet du vill kolla upp i fältet Sök i nätverket och klicka på Sök.

2. I denna sökning ser vi att InExchange Factorum AB både tar emot och skickar elektroniska fakturor, men att de inte skickar eller tar emot order eller priskataloger.

3. För att få en detaljerad förklaring på vad symbolerna under varje kolumn betyder, se kolumnen till höger på hemsidan eller bilden nedan.

Symbolförklaringar:

Läs mer:
Utöka ditt nätverk genom att skicka en förfrågan
Så kontrollerar du om mottagaren har några speciella e-fakturakrav
Fakturering via InExchange Web Bas