Laddar…

Varför blir jag utloggad automatiskt? Följ

Om du är inaktiv på vår hemsida i mer än 60 minuter blir du av säkerhetsskäl utloggad. Om ni är flera på företaget som använder samma användarkonto så blir du även utloggad om någon annan försöker logga in på kontot, det är den senaste inloggningen som blir aktiv medans den första loggas ut.

Vi rekommenderar starkt att ni har ett användarkonto per person.

Läs mer:

Hur lägger vi till en ny användare på företaget?

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer