1. Så skapar du ett supportärende
  2. Jag har glömt mitt lösenord, hur återställer jag det?
  3. Kontakta InExchange Factorum AB
  4. Så uppdaterar du ett pågående ärende
  5. InExchange användarvillkor
  6. Åtgärda en olevererad faktura
  7. Se din ärendehistorik
  8. Vem vänder jag mig till för att få hjälp med mitt ärende?
  9. Ange bankkonto på InExchange Network
  10. Hur laddar jag upp en logotyp för mitt företag?

Varför blir jag utloggad automatiskt? Följ

Om du är inaktiv på vår hemsida i mer än 60 minuter blir du av säkerhetsskäl utloggad. Om ni är flera på företaget som använder samma användarkonto så blir du även utloggad om någon annan försöker logga in på kontot, det är den senaste inloggningen som blir aktiv medans den första loggas ut.

Vi rekommenderar starkt att ni har ett användarkonto per person.

Läs mer:

Hur lägger vi till en ny användare på företaget?