Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

I InExchange Network kan du enkelt sammanställa en rapport över de fakturor du skickat i ett Excel-dokument, nedan följer en guide för hur du går till väga.

1. Du kan välja att göra en sökning på Fakturanr, Kundnr eller Kundnamn. Klicka på den lilla pilen till höger om rubriken för att välja vad du vill basera sökningen på. Du kan även välja att skapa en rapport för en viss period (observera att du endast kan visa fakturor tre månader bakåt i tiden, om du vill kunna se ännu äldre fakturor behöver du kontakta oss.)

2. Klicka på knappen Rapport enligt bilden ovan.

3. Låt webbläsaren arbeta, inom kort får du möjligheten att spara en Excel-fil.