1. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  2. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  3. Extern status på fakturor
  4. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  5. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  6. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  7. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  8. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?
  9. Hur skriver jag ut en faktura?

Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

I InExchange Network kan du enkelt sammanställa en rapport över de fakturor du skickat i ett Excel-dokument, nedan följer en guide för hur du går till väga.

Här visas historik på dina skickade fakturor upp till 18 månader bakåt i tiden.

1. Du kan välja att göra en sökning på Fakturanr, Kundnr eller Kundnamn. Klicka på den lilla pilen till höger om rubriken för att välja vad du vill basera sökningen på. Du kan även välja att skapa en rapport för en viss period.

2. Klicka på knappen Rapport enligt bilden ovan.

3. Låt webbläsaren arbeta, inom kort får du möjligheten att spara en Excel-fil.