Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

Hur lägger jag till rabatt på en fakturarad? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Du kan enkelt lägga till en rabatt på din fakturarad genom att ange en procentenhet i kolumnen Rabatt %. Även om rabatten är angiven i procent på din faktura kommer den att visas som ett belopp och en procentsats när den levereras till mottagaren. Observera att rabatten endast gäller för den angivna fakturaraden, inte för hela fakturan.

 

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer