1. Vad är ett GLN?
  2. Samkuvertering av fakturor
  3. Fakturor i färg
  4. Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor?
  5. Jag har fått krav på e-faktura, hur gör jag? (Ny mottagare)
  6. Kan jag skriva ut en kopia på en skickad faktura?
  7. Kan jag skicka om en faktura?
  8. Vad betyder BIC/SWIFT och IBAN?
  9. Vilka företag kan ta emot e-faktura?
  10. Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag?

Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag? Följ

Vi på InExchange gör alltid vårt bästa för att dina fakturor ska levereras på ett snabbt, smidigt och tillförlitligt sätt. Så fort som du har klickat på Skicka, så läggs fakturorna i kö och skickas snarast möjligt från oss, vilket medför att vi inte alltid hinner eller har möjlighet att stoppa felaktiga fakturor före leverans.

Du är dock alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller om något har blivit fel, så ska vi göra vårt bästa med att försöka hjälpa till.

1. Om fakturan absolut inte får nå mottagaren, ring oss omgående för att se om vi kan stoppa den. Vänligen observera att för att ta bort din faktura behöver vi stanna hela vår försändelse, vilket betyder att vi måste koppla in våra drifttekniker. Detta ingår inte i ert avtal utan debiteras per timme och tar normalt 30 minuter.
  2. Om fakturan var felaktig kan du alternativt skicka en kreditfaktura som kvitterar den felaktiga fakturan och sedan skicka om den korrekta fakturan.