1. Vanliga frågor om skickade fakturor
  2. Kan jag skicka med en bilaga när jag skickar om en faktura?
  3. Hur ser jag vilket leveranssätt fakturan skickades med?
  4. Vilken adress skickade vi pdf-fakturan till?
  5. Extern status på fakturor
  6. Varför stämmer inte antalet skickade fakturor på den faktura jag fått från er med det som visas på InExchange Network?
  7. Kan jag få fram statistik på vilka leveranssätt vi använder på våra kundfakturor?
  8. Hur länge sparas mina skickade fakturor?
  9. Finns det något enkelt sätt att sortera de skickade fakturorna på?
  10. Hur sammanställer jag en rapport på skickade fakturor?

Jag vill ta bort en redan skickad faktura, hur gör jag? Följ

Vi på InExchange gör alltid vårt bästa för att dina fakturor ska levereras på ett snabbt, smidigt och tillförlitligt sätt. Så fort som du har klickat på Skicka läggs fakturorna i kö och skickas snarast möjligt från oss. Detta gör att vi inte har möjlighet att radera fakturor efter att ni skickat dem.