Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

Hur byter jag språk i InExchange Network? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

Du kan byta språk nedanför inloggningsrutan innan du loggar in. 

Spr_k_str_600.jpg

Du kan även byta språk på två olika sätt efter att du har loggat in.

Ikon_20--1.png Du kan använda dig av tangentbordskombinationer.

  • Svenska: Ctrl + Shift + 1
  • Engelska: Ctrl + Shift + 2
  • Isländska: Ctrl + Shift + 3
  • Finska: Ctrl + Shift + 4
  • Danska: Ctrl + Shift + 5

Ikon_20--2.png Gå till Konto-sidan och bläddra ner till sektionen Användaruppgifter.

Klicka sedan på ikonen i det nedre högra hörnet.

Anv_upp_ed_str.jpg

Här kan du byta språk på ditt konto. Spara sedan dina ändringar.

Anv_upp__ndra_ed_str.jpg

 

 

 

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer