1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Jag råkade föra över ett dokument som inte är en faktura, vad gör jag? Följ

Om du råkar skriva ut ett dokument till InExchange Fakturaskrivare som inte ska till oss, till exempel om du av misstag råkar skriva ut ett mail till oss istället för din vanliga kontorsskrivare så kan du välja att ta bort det direkt. Så fort som du skriver ut ett dokument till InExchange Fakturaskrivare möts du av nedanstående dialog, välj då bara Nej, ta bort.

- Ja, överför nu

Fakturautskriften kommer att lämna din lokala dator och föras över till InExchange. Detta innebär bara att fakturan kommer att flyttas över till InExchange, inte till slutkunden. Om du avbryter efter det att du valt att överföra fakturan stannar den fortfarande hos InExchange tills dess att du väljer att skicka alternativt ta bort den.

- Nej, senare

Fakturautskriften läggs på kö på din lokala dator och skickas inte över till InExchange. Alla utskrifter där du väljer detta alternativ kommer att läggas på kö tills nästa gång du skriver ut, så om ni väljer Nej, senare så kommer den komma med nästa gång ni skriver ut något och väljer Ja, överför nu.

- Nej, ta bort

Fakturautskriften tas bort från din lokala dator och skickas aldrig till InExchange, använd detta alternativ om du direkt ser att utskriften är felaktig eller om du av misstag råkat skriva ut något annat än en faktura till oss.

Läs mer:

Jag har överfört en faktura till er, hur tar jag bort den?