1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Jag har överfört en faktura till er, hur tar jag bort den? Följ

Om du har överfört en faktura till oss genom InExchange Fakturaskrivare så betyder det att fakturan ligger hos InExchange. Den har alltså inte per automatik levererats till din mottagare. Det är inte förrän du klickar på den sista knappen märkt Skicka som fakturorna faktiskt levereras till mottagaren.

1. Gå igenom hela processen som vanligt tills du kommer till steget märkt Fakturakontroll.

2. En lista visas på de fakturor som ligger redo för att skickas till valda mottagare.

3. Klicka på fakturan i listan som du vill radera, raden blir då blåmarkerad.

4. Klicka på knappen märkt Ta bort, godkänn meddelandet.

5. Alla övriga fakturor ligger nu kvar och den du markerade för borttagning försvinner från listan. Se bild nedan.

Tips: Man kan gå fram och tillbaka fritt mellan de olika stegen med knapparna Överför, Nästa och Föregående. Om du trycker på någon av dessa knappar är fakturorna alltid kvar hos InExchange och du kan då ta bort dem utan att kontakta oss. Det är när du klickar på Skicka som fakturan lämnar InExchange och skickas till vald mottagare.