1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Välkommen att delta i ett av våra kostnadsfria webinars!
  4. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  5. Vad räknas som en fakturamall?
  6. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  7. Vanliga exempelfakturor
  8. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  9. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  10. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?

Vad är "Aviseringar"? Följ

InExchange Fakturaskrivare har en ikon som kallas Aviseringar som tar dig vidare till InExchange Network. Här kan du se och åtgärda till exempel olevererade fakturor, förfrågningar från andra företag i InExchange Network, med mera.