1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  4. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  5. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  6. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  7. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?
  8. Kan jag installera InExchange Fakturaskrivare på en server?
  9. Hur ser jag att försättsblad är aktiverat för mina pappersfakturor?
  10. Vilka operativsystem fungerar fakturaskrivaren i?

Vad är "Aviseringar"? Följ

InExchange Fakturaskrivare har en ikon som kallas Aviseringar som tar dig vidare till InExchange Network. Här kan du se och åtgärda till exempel olevererade fakturor, förfrågningar från andra företag i InExchange Network, med mera.