1. Dubbletter av fakturor
  2. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  3. Anmälan till webinar om fakturaskrivaren
  4. Hela fakturaflödet via samma tjänst
  5. Överför dina fakturor
  6. Välj leveranssätt och mottagare
  7. Skicka e-faktura
  8. Skicka PDF-faktura via e-post
  9. Skicka pappersfaktura
  10. Skicka faktura

Importera ditt kundregister Följ

1. Kom igång med InExchange Fakturaskrivare

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
    2. Kontoinställningar
    3. Anmälan till webinar >>
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Fakturakontroll och åtgärder
    3. Lägg till bilaga
    4. Dubbletter av fakturor
    5. Hitta dina skickade fakturor
  4. Maximera din tjänst

1. Importera ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
  5. Läs mer

1. Skrivarinställningar
    2. Påminnelse & Inkasso tjänst

Utnyttja InExchange växande nätverk och ta vara på e-fakturans fördelar. Genom att skicka elektroniskt sänker du dina portokostnader samtidigt som fakturan kommer fram snabbare.

Import av kundregister och val av leveranssätt

InExchange hjälper dig att att hitta vilka av dina kunder som idag kan ta emot e-faktura. Vi importerar dina fakturamottagare och ställer in optimalt leveranssätt på dem.

Ikon_16---Utrop.pngLadda upp din kundlista

Du får återkoppling via e-post normalt inom 5-10 arbetsdagar.
Ingen kostnad tas ut för detta.

När en import har gjorts behöver du inte välja leveranssätt i fakturaskrivaren på dina befintliga kunder, men du får förslag på bättre leveranssätt när fler av dina kunder börjar ta emot e-faktura. Peka på ikonen i den vänstra kolumnen för att få fram information och rekommendationer.

Du kan också när som helst använda dig av InExchange Postooptimering i InExchange Network för att se vilka av dina kunder du kan gå över till e-faktura på. För att vi ska kunna presentera optimeringsförslag behöver du även skicka dina pappersfakturor via oss.

Kontakta oss på kundservice@inexchange.se eller 0500-44 63 60 (telefonval 3) om du har frågor om kundlistor eller optimering av leveranssätt.

FöregåendeNästa