Matcha ditt kundregister Följ

1. Kom igång

1. Arbeta i InExchange Fakturaskrivare
  2. Välj hur dina fakturor skall skickas

1. 1 - Överför dina fakturor
    2. 2 - Välj leveranssätt och mottagare
    3. E-faktura
    4. Pdf-faktura via e-post
    5. Pappersfaktura
  3. Fakturakontroll

1. 3 - Skicka faktura
    2. Lägg till bilaga
  4. Maximera din tjänst

1. Matcha ditt kundregister
    2. Skicka hela fakturaflödet
    3. Påminnelse & Inkasso
  5. Läs mer

1. Hitta dina skickade fakturor
    2. Skrivarinställningar
    3. Mitt konto

Utnyttja InExchange växande nätverk och ta vara på e-fakturans fördelar. Genom att skicka elektroniskt sänker du dina portokostnader samtidigt som fakturan kommer fram snabbare.

InExchange hjälper dig att att hitta vilka av dina kunder som idag kan ta emot e-faktura. Vi matchar dina fakturamottagare mot e-fakturamottagare i vårt nätverk och ger dig återkoppling på vilka av dina kunder du direkt kan byta leveranssätt på. Via InExchange Portooptimering kan vi sedan kontinuerligt rekommendera bättre leveranssätt för fler av dina kunder så snart det blir möjligt.

Ikon_16---Utrop.png Ladda upp din kundlista för matchning.

Du får återkoppling via e-post normalt inom 5-10 arbetsdagar. Ingen kostnad tas ut för detta.

Fördelar med e-fakturor

• De kommer fram snabbare och säkrare.
  • Betalningstiderna förbättras avsevärt.
  • De är betydligt billigare för både utställaren och mottagare.
  • De är bättre för miljon.

För frågor kring kundlistor kontakta oss på kontakt@inexchange.se eller 0500 – 27 13 31.

Läs mer:
InExchange Portooptimering