1. Vanliga frågor och svar om fakturaskrivaren
  2. Utskriftsgranskning
  3. Uppdatera fakturamottagarens nätverkskoppling i fakturaskrivaren
  4. Hur installerar jag InExchange Fakturaskrivare?
  5. Kan jag skicka pdf-fakturor genom InExchange?
  6. Kan jag skicka pappersfakturor med InExchange?
  7. Hur ser fakturan ut när den skickas som papper eller pdf?
  8. Kan jag installera InExchange Fakturaskrivare på en server?
  9. Hur ser jag att försättsblad är aktiverat för mina pappersfakturor?
  10. Vilka operativsystem fungerar fakturaskrivaren i?

Vilka operativsystem fungerar fakturaskrivaren i? Följ

InExchange Fakturaskrivare kan användas i samtliga Windows-operativsystem från Windows XP och framåt.

Har du en dator med Mac OS, fungerar InExchange Fakturaskrivare om du har möjlighet att köra affärssystemet i en Windows-miljö.

Det som krävs är att du ska kunna skriva ut en Windows-utskriftsfil direkt från ditt affärssystem till fakturaskrivaren. Vi kontrollerar då om vi kan få fram all nödvändig information från dina fakturautskrifter och återkopplar till dig med besked om vi kan skapa inläsningsmallar utifrån inskickade filer.