1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Hur ändrar jag momssats? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

1. Börja som vanligt med att fylla i mottagare, fakturanummer, m.m..

2. Fakturaraderna i fakturakroppen får som standard 25% moms (om inga andra inställningar har gjorts på kontot). Klicka på pilen enligt bilden nedan för att ändra momssats.

3. När du klickat på bilden presenteras du med ett val, 25%. Detta betyder att du endast kan använda 25%. För att lägga till en ny momssats, klicka på Lägg till ny/Ändra.

4. I den nya rutan som visas i mitten av skärmen, klicka på Lägg till ny enligt bilden nedan.

5. En ny rad visas där du kan skriva in en egen momssats, i detta exempel skriver vi in 0%:

Kryssa i Standard om du vill att den nya momssatsen ska användas som standard på alla nya fakturarader.

6. Klicka på Spara för att komma tillbaka till fakturan.

7. Om du klickar på pilen igen så kan du nu välja mellan 0% och 25% moms.

8. Repetera stegen igen för att lägga till ytterligare momssatser. Du kan alltså blanda olika momssatser i dina fakturor. Allt du behöver göra är att sätta rätt momssats på rätt fakturarad så sköter vi summeringen av skatten åt dig.