1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Hur ändrar jag momssats? Följ

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Momssats väljs per fakturarad vilket innebär att du kan ha olika momssatser på fakturans fakturarader om det skulle behövas. Du kan ändra momssats och lägga till fler vid behov genom att klicka på pilen till höger om momssatsen på aktuell fakturarad.

Ikon_26---A.png Ändra momssats

1. När du klickar klickar på pilen enligt ovan visas de momssatser som finns tillgängliga. Välj den momssats som ska gälla för fakturaraden eller lägg till en ny enligt instruktionerna i punkt B.

Ikon_26---B.png Lägg till en ny momssats

1. Välj Lägg till ny/Ändra i listan som visas efter att du har klicka på pilen till höger om momssatsen på aktuell fakturarad.

2. Klicka på Lägg till ny i det nya fönstret som visas.

3. En ny rad visas där du kan skriva in din egen momssats. Ange ett namn (exempelvis 0%) för momssatsen samt vilken procentsats som ska gälla.

4. Markera Standard om du vill att den nya momssatsen ska användas som standard för alla nya fakturarader och klicka på Spara.

5. Om du klickar på pilen igen kan du nu hitta den nya momssatsen.

Repetera stegen för att lägga till ytterligare momssatser.