Logga in för att få tillgång till Support samt hjälp anpassad för ditt konto

Hej! Vad vill du ha hjälp med?

Laddar…

  1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Hur skapar jag en kreditnota? Följ

Skapa en ny kreditnota

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Om du går in under Fakturor och Skapa faktura blir det automatiskt en debetfaktura. Om du istället vill skapa en ny kreditnota klickar du på texten Byt till kreditnota.


Kreditera en redan skickad faktura

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skickade fakturor

1. Sök fram din redan skickade debetfaktura och klicka på fakturanumret enligt nedanstående bild.

2. På den nya sidan, klicka på knappen Kreditnota enligt bilden nedan.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 1 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

  • Avatar
    Ingrid Lundberg

    Jag vill kreditera en faktura som inte har gått vi inExchange.
    Ursprungsfakturan är från tiden innan vi var anslutna till tjänsten.
    Hur jag då?

    Med vänlig hälsning
    Ingrid Lundberg

  • Avatar
    Linda Andersson

    Hej Ingrid,
    Om du går in på fliken skapa faktura så kan du där byta till kredit. Se under rubriken "skapa en ny kreditnota" här ovanför.

    Annars kan du ringa oss på telefonnummer 0500 446360 så kan vi hjälpa dig.

    Med vänliga hälsningar
    Linda Andersson
    Supporttekniker