1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Hur skickar jag en faktura där mervärdesskatt ingår på radnivå? Följ

Enligt den e-faktura standard vi använder i Sverige (Svefaktura) finns det tyvärr inte stöd för fakturor där radernas belopp har momsen inräknad, detta är framför allt på grund av att standarden primärt är framtagen för kommuner och landsting. Du måste göra om dina fakturor så att alla rader specificeras exklusive moms.

Du kan läsa mer om denna standard på http://www.sfti.se/sftistartsida/specifikationer/svefaktura.