1. Fakturering via InExchange Web Bas
  2. Hur ändrar jag leveranssätt till e-faktura?
  3. Hur lägger jag till en bilaga?
  4. Hur skapar jag en kreditnota?
  5. Hur ändrar jag momssats?
  6. Hur redigerar jag en sparad faktura?
  7. Kan jag kopiera en faktura?
  8. Kan jag lägga till fakturaperiod på en faktura?
  9. Hur uppdaterar jag mina betalningsuppgifter?
  10. Hur gör jag för att ändra fakturanummer?

Hur gör jag för att ändra fakturanummer? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

1. Bläddra nedåt på sidan tills du kommer till Nummerserier-sektionen.
  2. Klicka på den lilla ikonen med en liten penna. Sektionens samtliga fält öppnas nu för redigering.

Här kan du växla mellan automatisk och manuell nummerserie.

Manuell nummerserie rekommenderas när InExchange Network används för att mata in fakturainformation som skapats i annat system.

Automatisk nummerserie rekommenderas när du vill få hjälp av InExchange Network med att skapa unika fakturanummer. Du kan ändra prefix, längd och startnummer. Observera att det fakturanummer som visas vid fakturaregistrering endast är temporärt (TD-nummer). Det faktiska fakturanumret sätts när fakturan har skickats.