Hur gör jag för att ändra fakturanummer? Följ

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

1. Bläddra nedåt på sidan tills du kommer till Nummerserier-sektionen.
  2. Klicka på den lilla ikonen med en liten penna. Sektionens samtliga fält öppnas nu för redigering.

Här kan du växla mellan automatisk och manuell nummerserie.

Manuell nummerserie rekommenderas när InExchange Network används för att mata in fakturainformation som skapats i annat system.

Automatisk nummerserie rekommenderas när du vill få hjälp av InExchange Network med att skapa unika fakturanummer. Du kan ändra prefix, längd och startnummer. Observera att det fakturanummer som visas vid fakturaregistrering endast är temporärt (TD-nummer). Det faktiska fakturanumret sätts när fakturan har skickats.