Hur skickar jag en faktura med omvänd betalningsskyldighet? Följ

För att kunna skicka fakturor med omvänd betalningsskyldighet måste du först och främst aktivera detta på ditt konto. När det väl är aktiverat så kan du använda funktionen under Skapa faktura-vyn.

Aktivera funktionen på ditt konto

Sökväg till InExchange Network: Konto\Profil

1. Navigera nedåt på sidan tills du kommer till sektionen Utökade fakturainställningar och klicka på bilden med en penna och ett papper.

2. Fältet låses nu upp för redigering, kryssa i rutan markerad i bilden nedan och klicka på Spara.

Skapa faktura med omvänd betalningsskyldighet

Sökväg till InExchange Network: Fakturor\Skapa faktura

Tjänsten är nu aktiverad på ditt konto och finns tillgänglig för användning. Nästa gång du skapar en faktura och söker fram en kund så klickar du på Redigera kund för att sedan markera rutan för Omvänd betalningsskyldighet.