Kan jag ladda upp mitt artikelregister till InExchange Network? Följ

Det finns ingen funktion i dagsläget för att spara/importera ert artikelregister till InExchange Network för användning vid fakturering via någon av våra webbaserade tjänster för fakturering. Om ni redan har ett affärssystem, kontakta oss för att få veta mer om våra automatiserade tjänster.

Du som hanterar e-order via InExchange har dock möjlighet att skapa eller importera ditt artikelregister i InExchange Network. Du är välkommen att kontakta oss för mer information.

Läs mer:

Hantera mottagna order (information för dig som använder tjänsten)