Var hittar jag våra skickade/mottagna fakturor? Följ

Sökväg till InExchange Network: Skickade fakturor, Mottagna fakturor

Oavsett vilken tjänst du använder hos InExchange så kan du alltid se historik över skickade och mottagna fakturor på vår hemsida. Observera att du endast kan se upp till tre månader bakåt i tiden i vårt grundavtal. Kontakta oss för att diskutera möjligheten till längre lagring.

Gå till Fakturor > Skickade fakturor eller Mottagna fakturor. De senaste fakturorna visas i en lista. Du har även möjligheten att visa fakturor från en viss tidsperiod samt att söka efter ett specifikt fakturanummer. Klicka på aktuellt fakturanummer i listan för att ta fram den på din bildskärm.